A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Село Тур відсвяткувало День села

Село Тур відсвяткувало День села

     В неділю, 15 липня  село Тур святкувало свій День народження.       Розпочалось святкування традиційно зі спортивних змагань, які проводились на місцевому стадіоні. Змагання проводились з міні-футболу,  метання диска, штовхання гирі. Завершила спортивні змагання  командна естафета. Всі переможці змагань були нагороджені заохочувальними призами.

14:36 17.07.2018

Літературна зустріч  в рамках проекту «Від пізнання культури сусіднього народу - до зміцнення партнерства і взаєморозуміння»

Літературна зустріч в рамках проекту «Від пізнання культури сусіднього народу - до зміцнення партнерства і взаєморозуміння»

      Нам дуже приємно, що білоруські дітки виявили велику зацікавленість до літератури українських письменників. Вже вкотре, школярі збираються у шкільній бібліотеці агромістечка Дівін (Республіка Білорусь) аби ознайомитися з культурним надбанням України та поринути у чарівний світ казок, віршів та оповідань таких видатних класиків як Іван Франко, Леся Українка, Тарас Шевченко та інші. Нагадаємо, що 50 книг українських авторів передано шкільній бібліотеці Дівіна в рамках проекту «Від пізнання культури сусіднього народу - до зміцнення партнерства і взаєморозуміння», який упроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми Територіального співробітництва країн Східного партнерства «Білорусь-Україна»  

15:01 09.07.2018

Схід жителів громади

Схід жителів громади

   24 чевня 2018 року в приміщенні Будинку культури смт. Заболоття відбувся схід жителів громади, на якому були присутні 138 жителів. На схід прибули:

10:44 27.06.2018

ДИСКУСІЙНА ПАНЕЛЬ У СЕЛІ ЗАЛІСИ ЗА УЧАСТІ ПРЕДСТАВНИКІВ СЕЛА ДІВІН

ДИСКУСІЙНА ПАНЕЛЬ У СЕЛІ ЗАЛІСИ ЗА УЧАСТІ ПРЕДСТАВНИКІВ СЕЛА ДІВІН

        11 травня 2018 року у селі Заліси Ратнівського району Волинської області  відбулася дискусійна панель з питань культурно-естетичного виховання серед молоді - захід проекту «Від пізнання культури сусіднього народу - до зміцнення партнерства і взаєморозуміння», який упроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми Територіального співробітництва країн Східного партнерства «Білорусь-Україна». 

11:07 23.05.2018

Атестація народних аматорських та зразкових колективів Заболоттівської  громади

Атестація народних аматорських та зразкових колективів Заболоттівської громади

        16 травня відбулась чергова атестація народних аматорських та зразкових колективів Заболоттівської  громади, в якій приймали участь: зразковий хор «Благовіст», народне аматорське жіноче тріо «Лілея»,  народний  аматорський  жіночий  квінтет  «Елегія»,  будинок  культури смт. Заболоття,  народний аматорський концертно-художній колектив «Льонок», будинок культури с. Гута.  Всі колективи свої знання підтвердили.  

16:33 17.05.2018

День пам'яті та примирення

День пам'яті та примирення

       У вівторок, 8 травня, в смт.Заболоття було проведено урочистий мітинг та покладання квітів до меморіалу загиблим у Великій вітчизняній війні та воїнам - афганцям.  

14:57 08.05.2018

Чергова сесія

Чергова сесія

До уваги депутатів Заболоттівської селищної ради!

12:18 08.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь