Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Івана Купала

Свято Івана Купала

     У п'ятницю, 7 липня силами Заболоттівської громади та будинку культури смт. Заболоття було організовано святкування Івана Купала. Свято розпочалось о 21 годині - розпалили багаття, була жива музика, конкурси та атракціони, зварили смачну юшку.

10:14 10.07.2017

Помста природи

Помста природи

У червер,  29 червня, приблизно о 16 - й годині, над територією громади пройшов страшний буревій з сильним вітром та градом завбільшки з вишню. Стихія лютувала недовго - 15-20 хвилин, але наробила багато лиха. Найбільшого збитку зазнало селище - було вирвано з коренем та поламано більше двох десятків дерев (в тому числі і вікових велетнів), пошкоджено житлові будинки та господарські споруди, порвано лінії зв'язку та електромережі, знищено городину на полях. На щастя, людських жертв немає. Розмір завданих збитків встановлюється.

10:02 30.06.2017

Свято Дня Матері

Свято Дня Матері

       У неділю, 14 травня, у приміщенні БК смт. Заболоття відбувся урочистий концерт, присвячений до Дня Матері. У концерті взяли участь учні та вчителі Заболоттівської музичної школи, а також юні таланти середньої школи смт.  Заболоття.    

10:01 15.05.2017

Свято Дня пам'яті та примирення

Свято Дня пам'яті та примирення

        У понеділок, 8 травня, в смт.Заболоття було проведено урочистий мітинг та покладання квітів до меморіалу загиблим у Великій вітчизняній війні та воїнам - афганцям. Також силами громади та небайдужих односельчан було встановлено та відкрито пам'ятний знак загиблим воїнам АТО.

16:16 10.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь