Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо безпекової угоди з США

Щодо безпекової угоди з США

• Президенти Зеленський і Байден підписали найсильнішу угоду з усіх, які були між Україною і США за час незалежності України. Фактично, ми виходимо на рівень справжнього союзництва, і це безперечне досягнення України. Ніколи раніше такої сильної угоди між Україною та США не було. • Угода містить юридично зобовʼязуючу частину – це дає документу особливе значення. В цій частині зазначається, що Америка зобовʼязується забезпечувати стабільний рівень підтримки України щороку на 10 років – йдеться про ключові аспекти підтримки, зокрема оборонну. Це абсолютно можливо і попри всі складнощі ми в комунікації з американською стороною завжди виходимо на необхідний рівень. Також в юридично зобовʼязуючій частині – відповідальність Росії за війну, використання російських активів на користь України, санкції проти Росії – все те, що нам необхідно. Це хороший результат. • Америка зобовʼязується підтримувати Україну і в час війни і у час миру – ми домовились про дійсно довготривалу підтримку. Також в тексті угоди вперше застосовано слова про те, що Америка буде підтримувати Україну для перемоги України, а не звичне формулювання про “підтримку стільки, скільки необхідно”. • Угода визначає, що ми будемо співпрацювати і для розвитку нашого оборонного виробництва. Це те, що робитиме Україну постійно сильнішою. Наші домовленості дозволять створити нові робочі місця і для українців, і для американців – це хороші робочі місця в технологічному оборонно-промисловому комплексі. • Щодо зброї в угоді з Америкою вказано, що США допомагатимуть разом з партнерами в постачанні Україні систем “Патріот”, а також ескадрилей винищувачів – зокрема, але не виключно F-16. Це важливе досягнення – фіксація і щодо “Патріоту” і щодо ескадрилей винищувачів. • Угода фіксує підтримку Америкою вступу України в НАТО в майбутньому і фактично ця угода є кроком України на шляху в НАТО. • Україна вдячна президенту Байдену за лідерство та роки підтримки, вдячні й обом партіям та палатам Конгресу за те, що вони допомагають нам захищати незалежність України. Угода є однозначно успіхом України та зміцнює глобальне лідерство Америки. Такий новий рівень відносин з Америкою став можливим завдяки сміливості українців – сміливість змінює історію.

15:44 14.06.2024

Так !  Ми можемо  подолати  туберкульоз!

Так ! Ми можемо подолати туберкульоз!

Туберкульоз сьогодні - це небезпека, яка стосується кожного! Із 1 березня по 1 квітня триває місячник боротьби із захворюванням на туберкульоз. Ще в 1993 році Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила цю недугу глобальною проблемою. Вже чверть століття фахівці з усього світу намагаються взяти під контроль це захворювання та зупинити його поширення. Не дивлячись на зусилля цифри статистики залишаються трагічними – щорічно туберкульоз забирає життя більше 1 млн. людей на землі. В Україні від цієї хвороби щодня вмирає 11 осіб.

12:13 12.03.2024

Державна підтримка бізнесу в питаннях фіскалізації розрахункових операцій

Державна підтримка бізнесу в питаннях фіскалізації розрахункових операцій

Державна податкова служба України в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій.

14:19 16.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь