A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

ГУ ДПС у Волинській області інформує

Програмний РРО ДПС повністю відповідає потребам платників податків щодо обліку розрахункових операцій

Платники податків можуть використовувати будь-який представлений на ринку програмний РРО залежно від своїх фінансових можливостей та функціональних потреб. Тим часом Державна податкова служба пропонує власний безкоштовний програмний продукт представникам бізнесу, які надають перевагу сучасним інформаційним рішенням.

09:35 29.09.2023

Добровільне виконання вимог у сфері готівкових розрахунків усуває ризики, що можуть стати підставою для проведення фактичних перевірок

Безумовне виконання вимог закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» підприємцями не тільки звільняє від відповідальності, а й усуває ризики, що можуть стати підставою для проведення фактичних перевірок.

09:33 29.09.2023

Волинські податківці під час особистого спілкування поінформували 3,1 тисячі підприємців про вимоги щодо застосування РРО/ПРРО

За останніми даними про обов’язок застосовувати РРО/ПРРО волинські податківці під час особистих зустрічей поінформували 804 підприємці і провели 2326 тематичних телефонних розмов з ФОПами - спрощенцями, яких закон зобов’язує використовувати касову техніку.

09:31 29.09.2023

На Волині сплачено майже 700 мільйонів гривень єдиного податку

За підсумками січня-серпня 2023 року господарюючі суб’єкти Волині, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, спрямували до місцевих бюджетів 697,2 мільйона гривень єдиного податку. Сума сплаченого єдиного податку в області на 29,9 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.  

09:30 29.09.2023

На Волині про особливості готівкових розрахунків через РРО/ПРРО податківці спілкувалися з підприємцями в онлайн-режимі

Тематичний онлайн-семінар «Працюємо з РРО/ПРРО без штрафів» відбувся 7 вересня 2023 року. До онлайн-діалогу з фахівцями Головного управління ДПС у Волинській області долучилися представники малого бізнесу, яких цікавлять нюанси застосування РРО/ПРРО.

09:28 29.09.2023

На Волині представникам малого бізнесу розповіли про особливості готівкових розрахунків через РРО/ПРРО

Тематичний онлайн-семінар «Працюємо з РРО/ПРРО без штрафів» відбувся 4 вересня 2023 року. До онлайн-діалогу з фахівцями Головного управління ДПС у Волинській області долучилися представники малого бізнесу, які здійснюють діяльність на ринках та у сільській місцевості.

09:27 29.09.2023

На Волині майже 98 відсотків декларацій платників податків подається через електронний кабінет

За підсумками січня-серпня 2023 року платники податків Волині подали в електронному вигляді майже 303 тисячі декларацій. Це 97,9 відсотка від загальної кількості звітів, що надійшли на опрацювання фахівців ДПС.

09:25 29.09.2023

Якщо займаєтеся продажами товарів чи наданням послуг, державна реєстрація - обов’язкова

Державна податкова служба України нагадує платникам податків, якщо займаєтеся продажами товарів чи наданням послуг, майте на увазі, що державна реєстрація обов’язкова. Адже це – передумова початку здійснення господарської діяльності.

09:21 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь