A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Банкам дозволили блокувати рахунки українців-боржників. Просимо розрахуватися за спожиту електроенергію!

Дата: 22.05.2023 11:25
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

Банкам дозволили блокувати рахунки українців-боржників. Просимо розрахуватися за спожиту електроенергію!

Банки повертають арешти рахунків, накладені виконавчою службою через борги. Про це йдеться в Законі України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень та рішень інших органів під час дії воєнного стану», який днями набув чинності.

Новий закон скасував постанову уряду, яка дозволяла українцям, чиї рахунки заарештувала державна виконавча служба або приватні виконавці, користуватися власними коштами. Слід нагадати, що раніше на час дії воєнного стану в Україні арешти виконавчої служби на суму менше 100 тис. грн були призупинені. Тепер це положення скасовано.

Клієнти банків з арештованими рахунками зможуть користуватися щомісяця сумою до двох мінімальних зарплат (станом на 9 травня – 13,4 тис. грн), а решту боргу спишуть на користь кредитора. Для того ж, щоб користуватися навіть цією сумою, виконавець провадження має передати банку постанову на зняття арешту на суму двох "мінімалок" за одним із рахунків клієнта. Для вирішення цього питання клієнт має звернутися до виконавця самостійно.

ТОВ «ВЕЗ» звертається до споживачів з проханням врахувати нове законодавство і з метою уникнення незручностей оплатити наявну заборгованість за спожиту електроенергію. Зробити це можна через Особитстий кабінет - https://ok.elektro.volyn.ua/home, онлайн-сервіси товариства - https://bit.ly/3bn2Uxw , у банківських установах, відділеннях Укрпошти.

Також адміністрація товариства нагадує, що споживачі можуть звернутися до органів влади за призначенням субсидії, і таким чином уникати накопичення боргів. Більше інформації про це є на нашому сайті: https://bit.ly/44VRxU4

Адміністрація ТОВ «ВЕЗ» щиро вдячна всім споживачам, хто вчасно та в повному обсязі оплачує рахунки за спожиту електроенергію. Так ми тримаємо енергетичний фронт країни та наближаємось до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь