A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

На Волині сплачено на понад 20 відсотків більше єдиного податку

Дата: 15.04.2022 10:36
Кількість переглядів: 225

За підсумками першого кварталу 2022 року волинські спрощенці  перерахували до бюджетів громад 216 мільйонів гривень єдиного податку. Це на 21,4 відсотка більше, ніж у січні-березні минулого року.  

         Таким чином, господарюючі суб’єкти, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, продемонстрували відповідальну позицію у виконанні податкових зобов’язань у час, коли держава та громади потребують виняткового сумління та зразкової податкової дисципліни.    

         У податковій службі наголошують: органи місцевої влади виконують чимало завдань із забезпечення функціонування об’єктів критично важливої інфраструктури. Тому надзвичайно важливо, щоб місцеве самоврядування мало можливість фінансувати всі заходи для належної підтримки життєдіяльності громад. Своєчасно сплачений єдиний податок – це вагома допомога органам місцевого самоврядування, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

        Щоб держава мала можливість успішно протидіяти агресії ворога, ДПС  просить усіх платників, котрі провадять діяльність, своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів.  

Нагадаємо, що представникам підприємництва податкова служба пропонує  зручний та сучасний дистанційний формат спілкування та звітування через Електронний кабінет.

Щодо фізичних осіб, які раніше здійснювали підприємницьку діяльність без сплати податків, то саме зараз можна скористатися правом на податкову амністію, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

З 1 вересня 2021 року кожен, хто отримував доходи, які були приховані від оподаткування, має право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

Щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках  податкової амністії детальну інформацію можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області

 

ПОГОДЖЕНО:                                                               Сергій КОНДРАТЮК                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь