A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Село Тур відсвяткувало День села

Дата: 17.07.2018 14:36
Кількість переглядів: 1784

Фото без опису     В неділю, 15 липня  село Тур святкувало свій День народження.

      Розпочалось святкування традиційно зі спортивних змагань, які проводились на місцевому стадіоні. Змагання проводились з міні-футболу,  метання диска, штовхання гирі. Завершила спортивні змагання  командна естафета. Всі переможці змагань були нагороджені заохочувальними призами.

     Після цього святкування продовжилось в будинку культури, де для всіх жителів та гостей села була підготовлена працівниками будинку культури святкова концертна програма. Відкриття урочистої частини програми розпочалось з танцю дівчат з віночками. До слова запросили селищного голову Свіржевського Валерія Георгійовича, який щиро привітав всіх турян зі святом та подарував від Заболоттівської селищної ради тенісний стіл для Будинку культури та 12 пар черевичків для місцевого фольклорного  гурту «Туряночка». Селищним головою були нагороджені почесними грамотами та грошовими преміями ветерани праці Борисюк Борис, Авдієнко Адам, Герасимук Ганна, Міщук Марія, Миколайчук Олександра, Головій Михайло, Захарчук Андрій, Менько Іван. Також привітав своїх односельчан і в.о. старости в с. Тур Міщук Андрій Іванович. Передав цінні подарунки для розіграшу в лотереї та зачитав вітальну листівку від народного депутата Івахіва Степана Петровича його помічник Павло Самолюк .Теплі слова привітань для жителів села Тур пролунали і від депутата місцевої ради Головій Ольги Я., яка зачитала вітання для турян від депутата обласної ради Бондаря Володимира Нальковича, та передала від нього подарунки – багатофункціональний пристрій та 2 стійки під мікрофон.

     Продовжили  святковий концерт  «Святе як хліб моє рідне село» його ведучі Аліна Євтушик та Радіон Головій. У виконанні місцевих вокалістів Альони Захарчук, Яни Мосійчук, Влада Скрипчука, Аліни Борисюк, Анастасії Захарчук та Ольги Юрчик звучали патріотичні та ліричні пісні – вітання для всіх присутніх. Розвеселив своїм неповторним виступом місцевий фольклорний гурт «Туряночка». А гумористичні інсценівки «Життя невістки та свекрухи» та «Сільські посиденьки», розкрили справжні життєві ситуації в селі.

     Після закінчення святкового концерту розігрували святкову лотерею, головним призом якої став холодильник від Благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині». Виграшним став білет № 8, який придбала соціальний робітник Пашкевич Галина Глібівна. Своїх власників знайшли й інші цінні призи від Благодійного фонду Степана Івахіва: мультиварка, плед, вентилятор, чайник та соковижималка.

Завершила святкування Дня села в Турі дискотека.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь