A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Нас хвиля музики несе....

Дата: 26.04.2018 10:11
Кількість переглядів: 1156

Фото без опису

«Нас хвиля музики несе…» - під такою назвою в місцевому будинку культури  відбувся творчий звіт Заболоттівської дитячої музичної школи. Це -свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість і тому участь в ньому беруть найкращі вихованці школи. Усім гостям, шанувальникам музичного мистецтва було запропоновано поринути в безмежний океан  музики, хвилі якого то бурхливі і могутні, то спокійні та лагідні. Викладачі та учні підготували яскраву, насичену концертну програму. Ді­ти демонстрували на сцені свій талант, вміння, вражаючи гля­дачів  артистизмом,  чудовим володінням музичними інстру­мен­та­ми. Викладачі показали власний високий професіоналізм та майстерність в інструментальному та вокальному виконанні.

         Розпочався концерт виступом зразкового хору «Благовіст» з піснею «Музики диво» під керівництвом Інни Головій. Глядачі полинули у вир музики, насолоджуючись музичними композиціями, які виконували на сцені юні віртуози, учасники 2-го та 3-го туру обласного конкурсу баяністів та акордеоністів: Головій Анна (викладач Рошинець В.Й.);  Корпач Максим та Глущук Ярослав (викладач В.В.Свіржевський); Шпак Іван та Фурманюк Кірілл (викладач Луцик Б.В.); лауреат обласного конкурсу фортепіанного мистецтва «Золота нотка» Акопджанян Таїсія (викладач Т.О.Акопджанян), лауреат та учасник обласного конкурсу виконавців на струнних інструментах Горун Андрій та Головій Родіон(викладач Юрчик Л.С.).

           Щирими оплесками супроводжувались сольні виступи учнів класу викладачів Інни Головій, Алли Денисюк, Руслани Денисюк, Станіслава Головія , Світлани Давлетшиної, Сергія Панасюка, Тетяни Акопджанян. Також діти продемонстрували яскраву, злагоджену  ансамблеву гру. Були представлені дуети учнів класу викладачів Олександра  Тарасюка,  Василя Рошинця, Наталії Яскич, Людмили  Тимошенко.

Веселим та харизматичним був виступ інструментального тріо філіалу с.Тур у складі учасниці обласного конкурсу фортепіанного мистецтва Яскич Юлії, учасника та лауреата обласного  конкурсу виконавців на струнних інструментах Головія Родіона та Горуна Андрія, керівник  Мар’яна Мрочко. «Пісенькою про чистоту» тішили присутніх наймолодші учасники концерту - ансамбль «Дзвіночки» (керівник Ольга Головій).   Музика з кінофільму «Пірати Карибського моря» прозвучала у виконанні незвичайного та цікавого дуету сопілки та гітари у складі викладача Леоніда Юрчика та учня 6-го класу Головія Родіона. Віртуозністю та високою професійною майстерністю вразив присутніх виступ тріо викладачів. Тамара Магдисюк, Інна Головій та Тетяна Акопджанян феєрично та емоційно виконали «Лібертанго» Астора П’яццолли. На високому рівні були представлені і вокальні номери. Ніжним та чуттєвим був виступ народного аматорського жіночого вокального тріо «Лілея»з піснею «Сумна я була» (керівник Людмила Тимошенко). Пісня «Водограй» у виконанні народного аматорського жіночого вокального квінтету «Елегія» вразила глядачів багатством та  повнотою звучання, грацією, емоційністю та бездоганним ансамблем. Незвичайністю побудови, у вигляді «творчого батлу», була представлена композиція «Спи собі сама»  у виконанні інструментального ансамблю філіалу с.Тур та квінтету «Елегія».  Високий професіоналізм та виконавську майстерність представив увазі глядачів оркестр баяністів у складі викладачів та учнів, виконавши «Марш Чорномора» з опери «Руслан і Людмила»  М.Глінки та естонський народний танець «Каламієс» (керівник Василь Рошинець).На завершення  виступив духовий оркестр школи (керівник Олександр Тарасюк), який підкорив  всіх багатством та силою звучання, виконавши старовинний марш «Туга за Батьківщиною» та танго «Німе побачення».  Подяку за вкладену працю та побажання нових творчих досягнень учням та викладачам школи висловила, присутня на святі, заступник селищного голови з гуманітарних питань Надія Антонівна Денисюк. Отже, з впевненістю можна сказати, що творчий звіт мистецького закладу відбувся на високому рівні та засвідчив невичерпний  творчий потенціал викладачів та учнів,  вкотре довівши, що музична школа - це потужний осередок, насамперед, естетичного виховання дітей, які, покинувши стіни рідної музичної школи, понесуть у світ власну краплинку добра та краси.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

                                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь