A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

рішення №9/14 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства»

Кількість переглядів: 178
Скликання: восьме
Сесія: 9-а сесія від 20.12.2021 р.
Тип документу: рішення
Дата: 20.12.2021
Номер документу: 9/14
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства
Прикріплені файли:

ЗАБОЛОТТІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

20 грудня 2021 року                      смт. Заболоття                            № 9/14

 

           Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

для будівництва та обслуговування житлового

будинку, господарських будівель і споруд  та для

ведення особистого селянського господарства

 

       Розглянувши заяви  громадян про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок  у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства на території Заболоттівської  ТГ,  керуючись ст. 12, 118, 121 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 50 Закону України "Про землеустрій", селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл гр. Глинянко Ірині Геннадіївні   на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  по вулиці  Стадіонній (ділянка №2)  в смт. Заболоття Ковельського району.

2. Надати дозвіл гр. Глинянко Андрієві Григоровичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,16 га для  ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність та у постійне користування вулиця Ломоносова  смт. Заболоття Ковельського району.

3. Надати дозвіл гр. Глинянко Олександрові Васильовичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 1,00 га для  ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність та у постійне користування провулок Сколога  смт. Заболоття Ковельського району.

4. Надати дозвіл гр. Головію Василю Федосійовичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,63 га для  ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність та у постійне користування вулиця Ломоносова  смт. Заболоття Ковельського району.

5. Надати дозвіл гр. Головій Інні Григорівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 1,00 га для  ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність та у постійне користування урочище Середнє  село Гута Ковельського району.

6.  Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на   розгляд та  затвердження згідно чинного законодавства.

 

Селищний голова                                                               Валерій  СВІРЖЕВСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь