A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Волинські податківці щосереди консультуватимуть громадян щодо подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації

Дата: 04.08.2021 09:13
Кількість переглядів: 495

Волинські податківці щосереди консультуватимуть громадян щодо подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації

Усні консультації щодо декларування активів в рамках податкової амністії волиняни зможуть отримати в ході тематичних «гарячих» телефонних ліній.

Із 4 серпня 2021 року і надалі щосереди з 10.00 до 12.00 кожен, хто має намір  подати одноразову (спеціальну) декларацію, може зателефонувати за номером  в Луцьку (0332) 777-106 і отримати консультацію щодо особливостей подання декларації в рамках податкової амністії.

«Подача одноразової (спеціальної) добровільної декларації  є правом, а не обов’язком фізичної особи. Декларант звільняється від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності у випадку декларування  активів. Скористатися правом повернути активи в легальний обіг може кожен, хто отримував доходи без сплати податків. Для прикордонної Волині надзвичайно важливо, щоб свої доходи легалізувати ті, хто довгий час працював за кордоном чи приховував від оподаткування доходи від підприємницької діяльності», - коментує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

  

Очільниця волинських податківців запевнила, що кожному декларанту фахівці податкової служби надаватимуть необхідну консультаційну допомогу.

 

Нагадаємо, що відповідно до вимог Закону України від 15.06.2021 №1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі.

Довідково: одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь