Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Cтажування за допомогою служби зайнятості

Дата: 02.09.2020 09:38
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

Одним із найбільш ефективних різновидів професійного навчання, що пропонується службою зайнятості, є стажування - підвищення кваліфікації робітників та фахівців з числа зареєстрованих безробітних безпосередньо у роботодавця. Особи, які тривалий час не працювали, мають можливість відновити та удосконалити свої знання, набути досвіду практичної роботи, адаптуватися до трудового та технологічного ритму, а також зарекомендувати себе. Стажування для роботодавця - найкращий спосіб перевірити спроможність потенційного працівника виконувати поставлені завдання.

Так, нещодавно такою послугою служби зайнятості скористався роботодавець, приватний підприємець Микола Мартинюк, який взяв на стажування на вакантну посаду продавця продовольчих товарів Юлію Рудчик, що перебуває на обліку в Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості, як безробітна та активно шукає роботу.

Фахівці районної філії центру зайнятості спільно з роботодавцем розробили програму стажування, роботодавець забезпечив належні умови праці безробітній, дотримання правил і норм охорони праці, техніки безпеки та виробничої санітарії в період проходження ними стажування відповідно до законодавства.

Тож, стажування за допомогою служби зайнятості – це, насамперед, легалізація зайнятості та реальний шанс для безробітних отримати роботу, а для роботодавця – перевірених робітників, які відповідають його вимогам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь