A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Урочисте відкриття установи «Інклюзивно-ресурсного центру Заболоттівської селищної ради».

Дата: 25.09.2018 16:48
Кількість переглядів: 1458

Фото без опису

Сьогодні, 25 вересня в смт Заболоття відбулось урочисте відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсного центру Заболоттівської селищної ради».

     Відкриття ІРЦ проведено завдяки підтримці Фонду Марини Порошенко. Він функціонуватиме на першому поверсі  приміщення НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня- дитячий садок» в смт. Заболоття, і вже з 26 вересня відкриє свої двері для дітей з особливими освітніми потребами.

    Інклюзивно-ресурсний центр – це установа, куди можуть звернутися батьки дітей віком від 2 до 18 років для здійснення комплексної оцінки дитини, визначення її особливих освітніх потреб та розробки індивідуальної програми розвитку (із зазначенням усіх рекомендацій щодо особливостей навчання) та отримання корекційних та реабілітаційних послуг. В даному  Центрі розміщено кабінети психолога, логопеда, дефектолога і лікувально-корекційної фізкультури (ЛКФ), які оснащені відповідними засобами, предметно-ігровим розвивальним та корекційним середовищем. Є й кабінет директора та відповідний  санвузол.

    Для ремонту приміщення під ІРЦ виділено з бюджету Заболоттівської селищної ради 170 тис. грн., а для наповнення ІРЦ було виділено  кошти Фонду Марини Порошенко в розмірі 185 тис. грн.

    З нагоди відкриття особливої освітньої установи відбулись урочистості  за участі завідуючої обласним ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти Тамари Володимирівни  Мазурик, селищного голови Валерія Георгійовича Свіржевського, заступника селищного голови Надія Антонівни Денисюк, яка і була ініціатором створення даного Центру в смт. Заболоття, директора Заболоттівської ЗОСШ Тетяни Михайлівни Арендарук, директора Заболоттівської школи Валентини Миколаївни Мороз батьків та інших. До всіх привітань приєднався  і  квінтет «Елегія». А отець Роман освятив даний заклад. Перерізати символічну стрічку та відкрити ІРЦ доручили Тамарі Володимирівни Мазурик та учениці інклюзивного класу Жолоб Софії.

 

Фото Інклюзивно-ресурсного центру – додаються.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь