A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Молодіжний інтеграційний табір проекту «Від пізнання культури сусіднього народу - до зміцнення партнерства і взаєморозуміння»

Дата: 06.09.2018 15:43
Кількість переглядів: 951

      «Однакові в культурних відмінностях» - саме під таким гаслом з 13 по 22 серпня 2018 року проходив молодіжний інтеграційний табір проекту «Від пізнання культури сусіднього народу - до зміцнення партнерства і взаєморозуміння», який упроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми Територіального співробітництва країн Східного партнерства "Білорусь-Україна". 
     Цей захід проходив на території Волинського обласного санаторію «Лісова пісня», який розташований на мальовничому березі озера Пісочне. Українські та білоруські школярі разом з педагогами мали змогу насолодитися неповторними краєвидами Волині, відпочити і, водночас, реалізувати основні цілі інтеграційного табору, а саме - розширити знання про власну культуру та культуру сусідньої держави, налагодити взаєморозуміння та поглибити дружні зв’язки серед молоді. 
     Для учасників табору була розроблена цікава та насичена програма.
     Перший день молодіжного табору розпочався з проведення організаційний заходів та поселення білоруської та української молоді у надзвичайно затишні номери санаторно-курортного комплексу. На пляжі Колиба відбувся вечір знайомств під назвою «Поліське багаття». 
     Наступного дня діти взяли участь в екскурсії «П’ять озер» та відвідали музей фауни у Шацькому лісовому коледжі. 
     Кожний день був сповнений цікавими подіями, спортивними змаганнями, пікніками та дискотеками. Молодь отримала неймовірні враження та емоції. 
     Впродовж усього терміну табору відбувалися вечори представлення української та білоруської культури, які готувалися молоддю обох країн. Саме такі вечори сприяли розвитку творчих здібностей школярів України та Білорусії та сформували естетичні смаки через презентацію кращих надбань національних культур.
     Сподіваємося, що молодіжний інтеграційний табір став приємним відкриттям для усіх учасників та можливістю зустріти нових друзів! Ми ж зичимо дітям, аби подібні пригоди стали лише початком по-справжньому цікавого та насичено радісними подіями життя!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь