A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболоттівська громада
Волинська область, Ковельський район

Камінь-Каширське відділення Фонду соціального страхування інформує

В е-лікарняному оновились причини непрацездатності

Матеріальне забезпечення застрахованим особам по е-лікарняних необхідно оформлювати за формою заяви-розрахунку, врахувавши, що у е-лікарняного відсутня серія, але йому присвоюється унікальний номер, та в е-лікарняному оновились причини непрацездатності. У заявах-розрахунках по листках непрацездатності на паперових бланках коди причин непрацездатності залишаються без змін.

11:05 24.06.2021

До відома застрахованих осіб!

Доводимо до вашого відома, що набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено, серед іншого, Порядок формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та Інструкцію по роботі з медичними висновками про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та листками непрацездатності на період дії перехідної моделі.

11:04 24.06.2021

Щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві та їх родин, які фінансуються за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, зростуть на 11%

Щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема у разі професійних хвороб на COVID-19, отримують від Фонду соціального страхування України (далі – Фонд) страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня стійкої втрати працездатності. Призначення та здійснення страхових виплат потерпілим (членам їх сімей) проводиться відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” від 23.09.1999 №1105.

12:13 21.04.2021

Роз'яснення щодо перевірок Фонду соціального страхування під час карантину

Здійснення контролю за дотриманням порядку використання страхувальниками страхових коштів Фонду соціального страхування України – одне з завдань та функцій Камінь-Каширського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області.

12:11 21.04.2021

КАМІНЬ-КАШИРСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ:

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Фонд соціального страхування України забезпечив можливість страхувальникам (роботодавцям) подавати заяви-розрахунки дистанційно.

12:04 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь